Kunststof flens met dichting

Over molding van een kunststofflens gemaakt van PP en een TPE afdicthing. 3 gaten met metrische schroefdraad worden achteraf getapt.

 

Ontwerp met CREO

 

 

Je wil een kunststof product laten maken ? Maar je hebt nood aan professioneel advies ? Of je wil een kunststof product laten ontwerpen volgens de regels van de kunst ?

Bij Metron Technics ben je aan het juiste adres !

Hoe gaan we te werk ?

Heel eenvoudig. Heb je reeds een ontwerp in 3D ? Of enkel een idee ?

Indien je nog geen 3D file hebt kunnen wij deze voor jou aanmaken. We doen dat met Pro Engineer (CREO). Een 3D file laat ons toe om de opbouw van de matrijs en het volume en gewicht van de kunststof te bepalen. Indien er nog zaken onduidelijk zijn voor jou dan zullen we je graag adviseren. Dat kan gaan over de materiaalkeuze, maar we helpen ook zoeken naar oplossingen omtrent produceerbaarheid.

Aan de hand van een 3D file, keuze van grondstof en de gewenste aantallen zullen wij een staffel prijs opgeven. U krijgt van ons 2 prijzen :

 

  1. Prijs van de matrijzen = investering
  2. Staffelprijzen voor de kunststof onderdelen (geleverd bij u)

Indien je onze offerte goedkeurt kunnen wij de productie van de matrijzen opstarten.

De productie duurt gemiddeld 35 werkdagen. Na deze termijn worden proefspuitingen gedaan. Indien het onderdeel door ons goed bevonden wordt dan sturen wij 1 à 2 samples naar u op ter goedkeuring. Indien u bemerkingen heeft zullen wij samen met u de mogelijkheden bespreken. Geen nood, de matrijs kan nog bijgewerkt worden.

Eenmaal de productiesamples door u zijn goedgekeurd zullen we de series produceren en opsturen.

Het Metron Technics team

Steeds to uw dienst